Skrill poplatky 2024

Pokud hledáte snadný přesun a bezpečné uložení svých prostředků a nízké poplatky, Skrill by pro vás mohl být dobrou volbou.

Abychom vám to co nejvíce usnadnili, shrnuli jsme pro vás všechny výhody. Podívejte se na následujícího průvodce, kde najdete všechny informace o možných poplatcích.

Poplatky Skrill – poplatky za vklady a výběry

Poplatky Skrill jsou složité téma a často se mění. Proto doporučujeme sledovat stránku Poplatky Skrill, abyste měli vždy aktuální a přesný přehled poplatků.

V případě jakýchkoli dotazů se můžete podívat na stránku podpory Skrill, kde najdete všechny možnosti, jak se spojit přímo se společností Skrill.

Skrill poplatky za kartu MasterCard

Veškeré podrobnosti o poplatcích Skrill MasterCard najdete na stránce Skrill MasterCard. Jak rychle zjistíte, pro naše VIP zákazníky existuje spousta výhod a měli byste se ujistit, že dosahujete požadovaných objemů, abyste mohli být povýšeni.

Vezměte prosím na vědomí, že v současné době společnost Skrill již nenabízí své předplacené karty Skrill MasterCard pro obyvatele zemí, které nejsou členy SEPA.

Nemáme žádné informace o tom, zda je to trvalé nebo zda v dohledné době opět nabídne svou kartu pro všechny klienty, ale o případných změnách vás budeme informovat.

Skrill poplatky za kryptoměny

Společnost Skrill spustila svou kryptoměnovou službu v roce 2018 a nyní můžete nakupovat a prodávat kryptoměny (nyní je k dispozici 10 možností) pomocí jedné ze 40 fiat měn. Je to skvělý způsob, jak začít investovat do kryptoměn a jednoduše je spravovat.

V následující tabulce najdete kompletní informace o všech poplatcích, které budete muset při nákupu a prodeji kryptoměn zaplatit. Další informace najdete také v naší podrobné recenzi Skrill Crypto.

Skrill administrační poplatky

Správní poplatky jsou velmi vzácné, ale poskytujeme vám tyto informace, abyste byli připraveni na to, že v některých případech mohou být účtovány další poplatky. Podívejte se do následující tabulky, kde najdete informace o všech administrativních poplatcích Skrill, a pod tabulkou najdete další informace o jednotlivých typech.

Skrill poplatek za neaktivní účty

Tento poplatek je účtován, pokud jste svůj účet Skrill nepoužívali 12 měsíců a více. Pokud máte na účtu peníze, bude vám každý měsíc účtováno 5 EUR nebo ekvivalent v jiné měně (pokud váš účet není v EUR). Abyste se tomuto poplatku vyhnuli, přihlaste se ke svému účtu Skrill alespoň jednou ročně.

Poplatek za zavřené účty Skrill

Podmínky používání služby Skrill vyžadují, aby všichni uživatelé služby Skrill o sobě poskytovali přesné a pravdivé informace. V případě, že toto pravidlo nedodržíte, má společnost Skrill právo váš účet uzavřít a účtovat vám administrativní poplatek. Chceme podotknout, že jsme nikdy neslyšeli, že by takový poplatek byl účtován některému z našich zákazníků a partnerů.

Poplatek za zrušení nesprávné transakce

Prosíme, buďte opatrní při zadávání platebních údajů výběru! Pokud jste se spletli a zadali špatné platební údaje, můžete se obrátit na podporu Skrill a požádat o pomoc s vrácením peněz. V takovém případě vám však bude účtován dodatečný poplatek a Skrill neposkytuje žádné záruky, že jejich snaha povede k vrácení peněz.

Poplatek za zpětné vyúčtování (chargeback)

Pokud jste na účet Skrill nahráli finanční prostředky pomocí bankovní karty a poté jste použili chargeback, společnost Skrill vám naúčtuje dodatečný poplatek ve výši 30 USD.

Porovnání poplatků Skrill

Po sloučení společností Skrill a NETELLER, které se spojily do skupiny Paysafe, jsou nyní poplatky obou elektronických peněženek velmi podobné.

I když se podmínky pro získání statusu Skrill VIP a NETELLER VIP stále trochu liší, poplatky se vzájemně přizpůsobují.

Přejít nahoru